ყველაზე ლამაზი და იდეალური ფორმის ნამცხვრის ნაჭრის მოსაჭრელად დანა დაიჭირეთ ცხელი წყლის ქვეშ რამდენიმე წამით და შემდეგ ჩამოჭერით მისი დახმარებით ნამცხვრის ნაწილი.
თუ გსურთ, რომ იდეალურად გამჭირვალე ყინულის კუბები გქონდეთ მაცივარში, მაშინ წყალი გაყინვამდე უნდა აადუღოთ და შემდეგ შედგათ მაცივარში გასაყინად.
დადევით მაგიდაზე ლიმონი და ხელით დაწოლის დახმარებით აგორავეთ მის ზედაპირზე 1 წუთის განმავლობაში. ამის შემდეგ მისი გაწურვისას უფრო მეტ წვენს მიიღებთ.
პამიდორების მარტივად გაფრცქვნისთვის საჭიროა ისინი ჩადოთ ადუღებულ წყალში 10 წამის განმავლობაში. საკმარისად გაგრილების შემდეგ მათ კანს უადვილესად მოაშორებთ.
Discussion about this post